Hírmorzsa

Tudta-e, hogy a Svédmasszázs javítja a vérkeringést, segíti a szervezet anyagcseréjét, felszabadítja a sejtekben felhalmozódott méreganyagokat?

 

Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Online olvasók

Oldalainkat 4 vendég böngészi
Ayurvédikus életmódtanácsadás PDF Nyomtatás Email
Írta: Horváth-Kovács Diána   
2011. július 09. szombat, 12:26

Az ayurvédikus életmódtanácsadás egy olyan szolgáltatás az Ayurvédiában, melynek célja az egyén ayurvédikus testalkatának megállapítása és ennek függvényében személyreszabott ayurvédikus életmódbeli tanácsok nyújtása a testi-lelki egészség megőrzéséért.

 

 

Kinek ajánljuk az ayurvédikus életmódtanácsadáson való részvételt? 

~        Azoknak, akik szeretnének személyreszabott ayurvédikus életmódbeli tanácsokat kapni, s nem elégszenek meg a jól hangzó, de sablonszerű válaszokkal

~        Azoknak, akiket mozgat az életmódjuk megreformálása, s ezt komplexen kívánják megvalósítani az ayurvédikus elvek mentén

~        Azoknak, akiket érdekel testtípusuk fizikai és mentális valamennyi kihívása, s készek tenni azért, hogy a testalkati és személyiségbeli rizikó tényezők kockázatát minimálisra csökkentsék

~        Azoknak, akiket érdekelnek az ayurvédikus életmódbeli elvek és szívesen megtudnának többet önmagukról

~        Azoknak, akik nyitottak a holisztikus gyógymódok irányába és nem csak a testi egészségük vagy a fizikai gyógyulásuk iránt fogékonyak, de érdekli őket, hogyan tudnák betegségüket tartósan maguk mögött hagyni és lelki útvezetést elfogadni

 

 Hogyan zajlik egy ayurvédikus életmódtanácsadás

A tanácsadás legfontosabb eleme az ayurvédikus testalkat meghatározása, valamint az esetlegesen fennálló egészségügyi zavarok feltérképezése ayurvédikus elvek mentén. Ennek ismeretében állítható fel az egyén életmódot reformáló életrendje, melynek elemei lehetnek:

~        a táplálkozás,

~        a mozgás,

~        az életmód,

~        szépségápolás, testápolás,

~        komplex méregtelenítés több szinten,

~        korlátozó életmódbeli szokások és téveszmék lebontása az emberi gondolkodásból. 

Az ayurvédikus életmódtanácsadást nem csak betegség esetén célszerű igénybevenni, hanem akkor is jó útmutatás lehet, amikor az életmód valamely irányú változtatása szükséges. A foglalkozás időtartama kb. 90 perc.  

Téged is várunk ayurvédikus életmódtanácsadásunkra, amennyiben készen állsz megismerni önmagadat az Ayurvéda segítségével!

 
RocketTheme Joomla Templates