Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Ayurvédikus konzultáció PDF Nyomtatás Email

Az ayurvédikus konzultáció egy olyan szolgáltatás az Ayurvédiában, melynek célja az egyén ayurvédikus testalkatának megállapítása és ennek függvényében személyreszabott ayurvédikus életmódbeli mentori támogatás nyújtása a testi-lelki egészség megőrzéséért.

 Kinek ajánljuk az ayurvédikus konzultáción való részvételt? 

~        Azoknak, akik szeretnék megismern az Ayurvéda életvezetési elveit, s nem elégszenek meg a jól hangzó, de sablonszerű válaszokkal

~        Azoknak, akiket mozgat az életmódjuk megreformálása, s ezt komplexen kívánják megvalósítani az ayurvédikus elvek mentén

~        Azoknak, akiket érdekel testtípusuk fizikai és mentális valamennyi kihívása, s készek tenni azért, hogy a testalkati és személyiségbeli rizikó tényezők kockázatát minimálisra csökkentsék

~        Azoknak, akiket érdekelnek az ayurvédikus életmódbeli elvek és szívesen megtudnának többet önmagukról

~        Azoknak, akik nyitottak a holisztikus gondolkodásra és nem csak a testi egészségük vagy a fizikai gyógyulásuk iránt fogékonyak, de érdekli őket, hogyan tudnák betegségüket tartósan maguk mögött hagyni

 

 Hogyan zajlik egy ayurvédikus konzultáció? 

A mentor folyamat legfontosabb eleme az ayurvédikus testalkat meghatározása. Ennek ismeretében javasol az Ayurvéda életmódot reformáló lépéseket az alábbi területeken:

~        a táplálkozás,

~        a mozgás,

~        az életmód,

~        szépségápolás, testápolás,

~        komplex méregtelenítés több szinten,

~        korlátozó életmódbeli szokások és téveszmék lebontása az emberi gondolkodásból. 

Az ayurvédikus konzultációt nem csak egyensúlytalanságok esetén célszerű igénybevenni, hanem akkor is jó útmutatás lehet, amikor az életmód valamely irányú változtatása szükséges.

.................................................................

A foglalkozás időtartama kb. 90 perc

A konzultáció díja/alkalom: 14.000 Ft

 .................................................................

 

2023 első negyedében az alábbi napokon és kezdési időpontokban van lehetőséged Ayurvédikus konzultációs foglalkozáson résztvenni:

  • Január 19, csütörtök, választható kezdőpontok: 10.30 - 13.00 - 15.00

Amennyiben szeretnél jelentkezni valamely időpontra, kérlek, foglald le azt az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre küldött levélben.

 

A konzultációt tartja:

Horváth-Kovács Diána

természetgyógyász, Ayurvéda oktató

 

Téged is várlak ayurvédikus életmódtanácsadásunkra, amennyiben készen állsz megismerni önmagadat az Ayurvéda segítségével!

 

 
RocketTheme Joomla Templates