Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Balansz egészség rituálék PDF Nyomtatás Email

Új komplex egészség programok, melyek egyedülállóan ötvözik az ayurvédikus és a jógikus egészségmegőrzés elemeit.

Az általunk megálmodott Balansz rituálé egy olyan program, melynek célkitűzésekor az elmúlt időszak mentális nehézségeinek harmonizálását vettük alapul. Tudjuk, látjuk és tapasztaljuk magunkon és vendégeinken is, hogy mennyire hiányzott az egészséges kapcsolódás egymással és önmagunkkal is. Ezért a stúdiónkban dolgozó szakemberek tudásának legjavával alkottunk meg egy olyan testi és lelki felüdülést nyújtó kezeléssort, mellyel az alábbi célok megvalósulását kínáljuk neked vagy bárkinek, akit megajándékozol a programban való részvétellel:

 

-   az elme kipihentség érzetének olyan élményét nyújtják kezeléseink, melyet ritkán tapasztalhatsz meg abban a rohanásban, elszigetelődésben, időnélküliségben, melyben társadalmunk nagy része a mindennapjait tölti

-   megajándékozunk azzal a különleges figyelemmel, melyre minden ember kivétel nélkül vágyik

-   célunk veled együttműködve, téged minél jobban megismerve az ayurvédikus alkatelemzéssel, egy kifejezetten hozzád illő kezeléssorozat összeállítása

-   a jóga elemeivel támogatjuk azt az életmódváltást, melyre jó ideje már vágyakozol

-   olyan új nézőponttal színesítjük életedet, melyhez bármikor fordulhatsz, ha az életedben elakadsz, magányos vagy, vagy éppen az új világ kihívásai miatt hajlamos lennél jobban megélni a mélységeidet

-   masszázskezeléseink  által átélheted a teljes feszütségmentesülés élményét

 

A két legnagyobb keleti tradíció tanításait és életmód javaslatait ötvözzük a Balansz programok során.

Az Ayurvédikus konzultáció során az egyéni alkat megismerése a legfontosabb cél, melynek ismeretében a kezelésekhez leginkább alkatilag igazodó olajokat válogatunk össze. A konzultáció során természetesen szó esik olyan, a mindennapokban is végezhető egészségmegőrző rítusokról, mely támogatja a szó szerinti well-ness, azaz érezd jól magad érzését.

A Balansz program jógaterápiánának keretében az egyedi ayurvédikus alkat és az aktuális fizikai és mentális állapot figyelembevételével állítunk össze egy teljesen személyre szabott, otthon végezhető programot. A programban a test átmozgatása (ászana gyakorlás), a helyes légzés kialakítása (pranayama) valamint finomtesti gyakorlatok (mantra, mudra, meditációs gyakorlatok) is szerepelnek.  

A masszázskezelések bőséges, alkatodhoz igazított olajokkal történnek. Általuk átélheted a teljes szellemi kikapcsolódás élményét. A kezeléseket követő fürdéshez mindent biztosítunk.

 

…………………………………………………….

A női Balansz programot olyan hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnék támogatni a hormonháztartásuk, illetve a ciklusuk egészséges működését, melyre kitérünk az ayurvédikus konzultáció során.

 A női jóga felépítése és dinamikája a női lét különleges igényeihez igazodik, szem előtt tartva a testi és lelki sajátosságokat, különös figyelmet szentelve az alhasi területnek és a női szerveknek, így segít kapcsolódni és visszatalálni női minőségünk természetes ciklikusságához.

A női Balansz jóga foglalkozás a Hatha jóga gyakorlataira épül, ahol a légzés és a mozdulat összehangolása lehetővé teszi az áramlás-élmény megtapasztalását mélyebb szinteken is, ezáltal támogatva nőiségünk minél teljesebb megélését és elfogadását.

…………………………………………………….

 

A programban közös stúdiónk, a Solan – A Csendes Tér és az Ayurvédia egyesülésével olyan új lehetőségek nyíltak meg számunkra is, melyre már mindketten vágytunk.

A program jóga elemeit Molnár Móni jógaoktató, női jógaterapeuta, a Solan megálmodója, ayurvédikus alkati elemzését pedig Horváth-Kovács Diána, Ayurvéda oktató végzi. A rituálé masszázs elemeiért Baukó Bernadett és Polgár Zsuzsi ayurvédikus masszőr kollégáink felelnek.

 

Mivel a program céljainak megvalósulását mindenkor szem előtt tartjuk, így a csomagajánlataink alkalmait heti rendszerességben ajánljuk igénybevenni. Az alábbiakban ismertetett kezelési csomagok elemeit az ajánlott igénybevételi sorrend is jellemzi.

 

Balansz I. csomag

(3 alkalom)

1.      Ayurvédikus elemzés

2.      Shirodara 60’

3.      Jógaterápia 90’

 

 

A program ára: 38.000 Ft,-

Ajándék alkati teával

Balansz II. csomag

(6 alkalom)

1.      Ayurvédikus elemzés

2.      Abhyanga

3.      Abhyanga

4.      Shirodara 60’

5.      Jógaterápia + relaxáció 90’

6.      Jógaterápia + relaxáció 90’

 

 

 

A program ára: 77.400 Ft,-

Ajándék aroma gyertyával

Női Balansz csomag

(hormonális-és ciklus zavarokra)

4 alkalom

1.      Ayurvédikus elemzés

2.      Shiroabhyanga marmával

3.      Shirodara 60’

4.      Női jóga 90’

 

A program ára: 48.000 Ft,-

Ajándék aromagyertyával

 

Kérünk, hogy programjainkra történő bejelentkezéskor vedd figyelembe, hogy a lehetséges várakozási idő 1-2 hét is lehet.

A kezelési programokat megvásárolhatod személyesen Hamzsabégi úti központunkban előzetes időpontegyeztetést követően vagy online is. Az online vásárlás esetén kérlek, írj nekünk privát e-mail üzenetet!

Várunk hozzánk szeretettel a harmonikusabb életminőség szellemében!

 
RocketTheme Joomla Templates