Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

A nyirokkeringés fokozása otthon PDF Nyomtatás Email

Tudja, hogy milyen otthoni praktikákat vethet be a keringés fokozására?
 - mélylégzés: a belégzéskor keletkezett negatív nyomás a mellkasban, melynek következtében stimulálódik a nyirok utakban lévő keringés
- a hideg-meleg vizes zuhanyzás: zuhanyozzunk 3- 4 percig forró vízzel, majd váltsunk hidegre egy percig, ismételjük meg kétszer. Keringésünk fokozása mellett az ereink falát is tonizáljuk.
Mielőtt azonban ezeket a praktikákat kipróbálnánk, kérdezzük meg kezelőorvosunkat, szívbetegség, keringési rendellenesség esetén ugyanis nem javallott.

Fokozhatjuk továbbá megerőltetést nem okozó izommunkával, mint például sétával, néhány perces talajtornával. A lábak felpolcolásával. Az izmok működésbe hozatalával megdolgoztatjuk a szívet és a nyirokrendszert, kitágulnak ereink és fokozódik a mikro cirkuláció, jobb oxigenizációt eredményezve.

 

 
RocketTheme Joomla Templates