Hírmorzsa

Tudta-e, hogy a Svédmasszázs jótékonyan hat az izomrendszerre és rendszeres masszázzsal elkerülhető, illetve megszüntethető az izmok fájdalmas merevsége és az izomcsomók, melyek az ülőmunkát végzők és sportolók körében olyannyira jellemzők?
 

Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Online olvasók

Oldalainkat 10 vendég böngészi
Ayurvédikus kismama masszázs PDF Nyomtatás Email
Írta: administrator   
2011. július 24. vasárnap, 00:00

Ayurvédikus masszázskezelések kismamák részére

 
Az ayurvédikus kismamamasszázs biztonsággal a második trimeszterben végezhető (4-7. hónapig). Az ayurvédikus masszázsok különlegessége kismamák részére abban rejlik, hogy az ayurvédikus elvek mentén személyreszabottan kiválasztott olajok harmonizálják a mama személyiségét és a testében a várandósság során lezajló folyamatokat.

Az ayurvédikus kismamamasszázsok a test felfrissítése mellett tehát mentálisan és lelkileg is segítenek ellazulni, illetve a masszázs során használt természetes anyagok rugalmassá, ellenállóvá teszik a bőrt. A bőr regenerálódását az Abhyanga ayurvédikus kismamamasszázs során a bőséges gyógyolajok, míg a Navarakizi ayurvédikus kismamamasszázs esetében az olajokon felül a meleg tejbe áztatott rizses batyukkal történő átdörzsölés biztosítja. A rizses batyukból facsart krémes nedű segít megakadályozni a bőr berepedezését és a striák (terhességi csíkok) kialakulását a bőr tágulása során.

A baba megszületését követően az Ayurvéda ősi elvei szerint a mama egy 40 napos regeneráló ayurvédikus kismama masszázsprogramon vesz részt, melynek célja a testi változások által generált izom és szöveti lazulások normalizálása, a test alakjának visszanyerése, az izomzat tonizálása. Nem csak a mama, de a baba is megismerkedik az ayurvédikus olajos masszázzsal a köldökcsonk leesését követően. Mivel az európai emberek életvitele pörgősebb, mint a régi indiai társadalomé, ezért ajánlatos a mamának lehetőségei szerint a szülést követő másfél hónapban  annyiszor ayurvédikus masszázsra eljárnia, amennyiszer csak teheti.

Ayurvédikus kismamamasszázsunkat biztonsággal ajánljuk várandós mamáknak a 2. trimeszterben, valamint a baba születését követően!  

A csomagok tartalma és ára 

Alkalmak száma    
                A csomag tartalma
Ár
1 alkalom 1 db Navarakizi masszázs 10.800 Ft
3 alkalom 3 db Navarakizi masszázs 30.000 Ft
5 alkalom
   5 db Navarakizi masszázs  
     49.000 Ft
 
10 alkalom
   10 db  Navarakizi masszázs  
     95.000 Ft

A kismama masszázsprogramot ajánljuk ajándékba is, a közelgő ünnep, Karácsony alkalmával is! A kismama masszázsprogram méltó párja az általunk tartott Ayurvédikus szemléletű babamasszázs tanfolyam is, mely szintén ajándékozható. Részletek az ajándék  Babamasszázs tanfolyamról: Ajándék kismamáknak

címkék: ajándék kismamáknak, ajándék anyukáknak, karácsonyi ajándék kismamáknak, karácsonyi ajándék, kismama ajándék

  

 

 
RocketTheme Joomla Templates