Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Ayurvédikus kismama masszázs PDF Nyomtatás Email
Írta: administrator   
2011. július 24. vasárnap, 00:00

Ayurvédikus masszázskezelések kismamák részére

 
Az ayurvédikus kismamamasszázs biztonsággal a második trimeszterben végezhető (4-7. hónapig). Az ayurvédikus masszázsok különlegessége kismamák részére abban rejlik, hogy az ayurvédikus elvek mentén személyreszabottan kiválasztott olajok harmonizálják a mama személyiségét és a testében a várandósság során lezajló folyamatokat.

Az ayurvédikus kismamamasszázsok a test felfrissítése mellett tehát mentálisan és lelkileg is segítenek ellazulni, illetve a masszázs során használt természetes anyagok rugalmassá, ellenállóvá teszik a bőrt. A bőr regenerálódását az Abhyanga ayurvédikus kismamamasszázs során a bőséges gyógyolajok, míg a Navarakizi ayurvédikus kismamamasszázs esetében az olajokon felül a meleg tejbe áztatott rizses batyukkal történő átdörzsölés biztosítja. A rizses batyukból facsart krémes nedű segít megakadályozni a bőr berepedezését és a striák (terhességi csíkok) kialakulását a bőr tágulása során.

A baba megszületését követően az Ayurvéda ősi elvei szerint a mama egy 40 napos regeneráló ayurvédikus kismama masszázsprogramon vesz részt, melynek célja a testi változások által generált izom és szöveti lazulások normalizálása, a test alakjának visszanyerése, az izomzat tonizálása. Nem csak a mama, de a baba is megismerkedik az ayurvédikus olajos masszázzsal a köldökcsonk leesését követően. Mivel az európai emberek életvitele pörgősebb, mint a régi indiai társadalomé, ezért ajánlatos a mamának lehetőségei szerint a szülést követő másfél hónapban  annyiszor ayurvédikus masszázsra eljárnia, amennyiszer csak teheti.

Ayurvédikus kismamamasszázsunkat biztonsággal ajánljuk várandós mamáknak a 2. trimeszterben, valamint a baba születését követően!  

A csomagok tartalma és ára 

Alkalmak száma    
                A csomag tartalma
Ár
1 alkalom 1 db Navarakizi masszázs 10.800 Ft
3 alkalom 3 db Navarakizi masszázs 30.000 Ft
5 alkalom
   5 db Navarakizi masszázs  
     49.000 Ft
 
10 alkalom
   10 db  Navarakizi masszázs  
     95.000 Ft

A kismama masszázsprogramot ajánljuk ajándékba is, a közelgő ünnep, Karácsony alkalmával is! A kismama masszázsprogram méltó párja az általunk tartott Ayurvédikus szemléletű babamasszázs tanfolyam is, mely szintén ajándékozható. Részletek az ajándék  Babamasszázs tanfolyamról: Ajándék kismamáknak

címkék: ajándék kismamáknak, ajándék anyukáknak, karácsonyi ajándék kismamáknak, karácsonyi ajándék, kismama ajándék

  

 

 
RocketTheme Joomla Templates