Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Ajándék masszázs PDF Nyomtatás Email

Ajándékozzon szeretteinek és ismerőseinek masszázst! 1 alkalmas, valamint kedvezményes 5 és tetszőleges alkalmas masszázsbérleteinket nem csak a masszázsok szerelmesei, de azok is értékelni fogják, akiknek már csak egy kis lépés hiányzik, hogy tegyenek egészségükért.

Ha ösztönözni szeretné kedvesét, házastársát, vagy bármely családtagját, ismerősét, hogy foglalkozzon egészségével és mindezt kellemes környezetben, egy lazító, testet és lelket felfrissítő masszázs alkalmával, akkor tekintse meg kedvezményes ajándékmasszázsainkat és bérleteinket.

Hisszük, hogy az egészség és a gondoskodás mindenkinek örömet jelent.  Az ajándék masszázs kifejezi gondoskodásunkat, örömet okoz a mindennapokban, megnyugtató kikapcsolódást és pihenést biztosít.

Bízunk benne, hogy ismerve szolgáltatásainkat, Ön is igazi ajándékként továbbítaná masszázsainkat szerettei számára.

Az Ön gondoskodó ajándékát általunk készített, személyre szabott masszázsjegy, vagy bérlet formájában tudja átadni. A gondoskodást és az egészséget nem tudjuk a polcról leemelni, ezért nagyszerű ajándék és igazi meglepetés a masszázs ajándékozása.

 

Az ajándék masszázsbérlet ideális ajándék szerettei számára, hiszen: 

–        Egészségmegőrző és kényelmi masszázsszolgáltatásaink emlékezetes ajándékot jelentenek számukra

–        Nem egy elcsépelt, szokványos ajándékról van szó, melyet kevesen értékelnek, tehát egyedisége ötletgazdagságot sugall 

–        Igénylése egyszerű, így időt takaríthat meg az év végi teendők mellett 

–        Felülmúlja a sokszor hasznavehetetlen tárgyi ajándékokat  

–        Egyedi ajándék, mely nagyfokú gondoskodást jelent családtagjai, barátai számára  

Kedvére választhat :

        a lazító, svédmasszázs

        a különleges Ayurvédikus masszázsok

        a cellulitmasszázs közül

 

Eddigi tapasztalataink szerint minden évben sok-sok ember részesült eme örömteli ajándékban és sokan a mai napig visszajáró vendégeink, akik már nem tudják elképzelni mindennapjaikat egy kis pihenés, felüdülés nélkül.

Árlistánkat megtalálhatja itt: ÁRLISTA

Amennyiben szeretne még személyesebb ajándékot átnyújtani, szívesen állunk rendelkezésére szakértelmünkkel. Ön elmondja, hogy milyen célból szeretne masszázst ajándékozni és kinek, mi pedig összeállítjuk egyedi, Önnek szóló ajánlatunkat. Amennyiben a masszázs ajándékozás során több vagy kevesebb alkalmat szeretne vásárolni, mint amennyit bérleteink tartalmaznak, rugalmasan alkalmazkodunk igényeihez.

 

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! 

 

 
RocketTheme Joomla Templates