Hírmorzsa

Tudta-e, hogy az Ayurvédikus masszázsok során előzetes elemzés segítségével győződünk meg mindenki egyéni testalkatáról/személyiségéről és ehhez mérten választunk olajat a kezeléshez?

Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Online olvasók

Oldalainkat 13 vendég böngészi
Masszőreink
Horváth-Kovács Diána PDF Nyomtatás Email

Horváth-Kovács DiánaHorváth-Kovács Diána okleveles gyógymasszőr vagyok. 2005-ben végeztem az ELTE TÓFK karán, mint művelődésszervező-ifjúságsegítő. Gyógymasszőri képesítésemet az Oktáv Rt. -nél szereztem meg 2006-ban.  2010-ben az ETI szervezésében Természetgyógyász-fitoterapeuta képesítést szereztem. 2007 óta tanítok Ayurvédát, 2019-ben résztvettem egy 3 hetes tisztítókúrán (Pancsakarma) Észak-Indiában.

A 2006. évben egy fél éves Ayurvédikus masszázskurzuson tanultam Indiában, Bombayben. Mivel mindig is érdekelt az indiai kultúra és hitrendszer, ezért gondoltam arra, hogy masszázstudásomat az ayurvédával egészítem ki. Egy bombay-i klinikán, a klinika vezetőjének, Dr. Sawant Prashant-nak, valamint két másik orvosnak, Dr. Reshma Jagtap-nak és Dr. Sandhya Kadam-nak a segítségével volt szerencsém elsajátítani mindazt a tudást és szellemiséget, valamint masszázsbeli ismereteket, amelyek az Ayurvédát körülövezik. Az ő feltétel nélküli odaadásuknak és tenni akarásuknak láttán ma már én is lelkes híve vagyok eme ősi gyógyító tudománynak.

Magánéletemről az alábbiakat szeretném megosztani:
Istenben hívő ember vagyok. Katolikus kereszténynek születtem, azonban nem gyakorlom az egyház emberi tanításait. Hiszek a szeretetben, az igazságban, a békében, de nem hiszek a bálványokban és azokban az ember által alkotott törvényekben, amelyek egyetlen értelme csupán, hogy elhomályosítsák az ősi isteni törvényeket.

Szeretek utazni és szerencsére a világ több táján megfordultam már, szeretem megismerni az embereket, más kultúrákat. Utazásaim ritkán tervezettek... inkább ad-hoc jellegűek.

Utazásaimról itt olvashat az érdeklődő: India-Nepál

Az Ayurvédiában oktatással foglalkozom, masszázskezelésekre már nem vállalok vendégeket. Kolléganőim, Detti és Zsuzsi várják a masszázsra jelentkezőket. Mindketten tanítványaim, jó szívvel ajánlom őket, nagyszerű szakemberek!

 
Baukó Bernadett PDF Nyomtatás Email

 Baukó Bernadett vagyok masszőr, babamasszázs oktató és védőnő.

Gyerekkoromtól kezdve tudtam, hogy valamilyen segítő szakmában szeretnék dolgozni, így nagyon hamar eldöntöttem, hogy védőnő leszek,  mivel a gyermekggondozás mindig is közel állt a szívemhez. Ehhez pedig a védőnői szakma, a tanácsadás, a fiatal párok felkészítése a gyeremekvállalásra és gondozásra a lehető legtökéletesebb szakma, amit évekig szeretettel végeztem.

Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy mivel tudnám kiegészíteni a hivatásomat, amikor is rátaláltam a masszázsra. Az ayurvédikus masszázzsal az Ayurvédia képzési keretein  belül találkoztam, mikor is jelentkeztem az Ayurvedikus masszázsképzésre.

Elmondhatom, hogy ez a csodálatos szemléletvilág, amivel az Ayurveda rendelkezik, hamar elvarázsolt, oktatóm, Horváth-Kovács Diána előadásai és tudása pedig arra ösztönzött, hogy még több képzésén résztvegyek és magamba szippantsam immáron az Ayurvédikus babamasszázs gyakorlatát is.

Mivel az ayurvédikus masszázs inkább a tudat elcsendesítését, és a test olajokkal történő regenerálását hivatott képviselni, ezért svédmasszőri képesítést szereztem, hogy azok számára is kedvezzek, akik a hagyományos, izmokat jól átmozgató masszázsra vágynak.

Ha szívesen kipróbálnád, vagy már rabul ejtett az Ayurveda szellemisége, akkor várlak szeretettel:

-        ayurvédikus kezelésekre, mint Abhyanga, Shiroabhyanga, Padabhyanga, Navarakizi masszázsok

-        svédmasszázsra 45-60-90 perces időtartamokban.

 Remélem hamarosan a vendégeim között köszönthetlek!

 
Polgár Zsuzsanna PDF Nyomtatás Email

 Polgár Zsuzsanna vagyok, Szülésznő és klinikai fogászati higienikus.

Egészségügyi Szakközépiskolában végeztem, majd ezt követően szülésznői képesítést szereztem. Szülésznőként dolgoztam, és közben a Klinikai

fogászati higienikus képesítést is megszereztem.

Párhuzamosan dolgoztam mindkét szakmában, amikor egy betegség érdeklődésemet a természetgyógyászat irányába terelte. A masszázsok gyógyulásomban fontos szerepet játszottak.

2007 óta foglalkozom a természetes gyógymódokkal, köztük a masszázzsal is. Az Ayurvédiával először 2010 -ben, Babamasszázs oktatói képzésen ismerkedtem meg .

Számomra fontos a testi, és ezzel együtt a lelki harmónia megteremtése.

A célom az, hogy ezt az érzést minél többen megismerjék legyen szó frissítő talpmasszázsról, nyirokmasszázsról, aromaterápiás masszázsról, arcmasszázsról, ayurvédikus masszázsról.

 

Fordulj hozzám bizalommal, ha elfogadod a segítségemet.

 


RocketTheme Joomla Templates