Hírmorzsa

Tudta-e, hogy a Svédmasszázs jótékonyan hat az izomrendszerre és rendszeres masszázzsal elkerülhető, illetve megszüntethető az izmok fájdalmas merevsége és az izomcsomók, melyek az ülőmunkát végzők és sportolók körében olyannyira jellemzők?
 

Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Online olvasók

Oldalainkat 11 vendég böngészi
Masszőreink
Horváth-Kovács Diána PDF Nyomtatás Email

Horváth-Kovács DiánaHorváth-Kovács Diána okleveles gyógymasszőr vagyok. 2005-ben végeztem az ELTE TÓFK karán. mint művelődésszervező-ifjúságsegítő. Gyógymasszőri képesítésemet az Oktáv Rt. -nél szereztem meg 2006-ban.  2010-ben az ETI szervezésében természetgyógyász-fitoterapeuta képesítést szereztem.

A 2006. évben résztvettem egy fél éves Ayurvédikus masszázskurzuson Indiában, Bombayben. Mivel mindig is érdekelt az indiai kultúra és hitrendszer, ezért gondoltam arra, hogy masszázstudásomat az ayurvédával egészítem ki. Egy bombay-i klinikán, a klinika vezetőjének, Dr. Sawant Prashant-nak, valamint két másik orvosnak, Dr. Reshma Jagtap-nak és Dr. Sandhya Kadam-nak a segítségével volt szerencsém elsajátítani mindazt a tudást és szellemiséget, valamint masszázsbeli ismereteket, amelyek az Ayurvédát körülövezik. Az ő feltétel nélküli odaadásuknak és tenni akarásuknak láttán ma már én is lelkes híve vagyok eme ősi gyógyító tudománynak.

Hitem szerint a masszázs amellett, hogy felfrissíti és megfelelően ellazítja testünket, a lelkünkre is üdítő hatással van. Munkám során ezen állapot elérésére törekszem. Szívből kívánom, hogy az ayurvédikus masszázs és minden egyéb masszázsfajta az Önök gyógyulását, egészségét és kellemes közérzetének megteremtését szolgálja!

Magánéletemről az alábbiakat szeretném megosztani:
Istenben hívő ember vagyok. Katolikus kereszténynek születtem, azonban nem gyakorlom az egyház emberi tanításait. Hiszek a szeretetben, az igazságban, a békében, de nem hiszek a bálványokban és azokban az ember által alkotott törvényekben, amelyek egyetlen értelme csupán, hogy elhomályosítsák az ősi isteni törvényeket.

Szeretek utazni és szerencsére a világ több táján megfordultam már, szeretem megismerni az embereket, más kultúrákat. Utazásaim ritkán tervezettek... inkább ad-hoc jellegűek.

 
Riba Zsófia PDF Nyomtatás Email

Riba Zsófia gyógymasszőr és kozmetikus vagyok. Kozmetikusként imádtam masszírozni, kényeztető, relaxáló kezeléseket végezni. Ezt továbbgondolva, családom lelkes támogatásával 2013-ban megkezdtem gyógymasszőri tanulmányaimat Pécsett, az Alfa Kapos Képző Központ Kft.-nél.

Teljesen magával ragadott a masszázs világa. Már a legelső órán tudtam, nem is dönthettem volna jobban. Nagyszerű embereket ismerhettem meg csoporttársaimban, tanáraimban, gyakorlati oktatóimban egyaránt. Nagy lelkesedéssel szívtam magamba az anatómiáról, a különféle betegségekről, és a masszázsról szóló ismeretanyagokat. Bizonyítványomat 2014-ben kaptam kézhez. 

Büszke vagyok rá, hogy ilyen csodálatos szakmákat választottam, melyeket nap, mint nap boldogan, jókedvvel, el nem múló szeretettel és töretlen lelkesedéssel végezhetek.  Fejlődésem, tanulni vágyásom mozgatórugója a vendégeim maximális elégedettségére való törekvés, valamint az, hogy tökéletesen pozitív élményt és egy különleges, pihentető atmoszférát  teremtsek számukra a kezelések alatt.  

Az Ayurvédiában Svéd, Ayurvédikus - és cellulit masszázsra várom leendő vendégeimet! 

Szabadidőmet legszívesebben a párommal, családommal, barátaimmal, töltöm, ugyanakkor szeretek néha félrevonulni a világ zajától. Ilyenkor leginkább festek, zenét hallgatok, olvasok.    

Sok szeretettel várok minden kedves Vendéget testi-lelki feltöltődésre, relaxálásra, megújulásra! 

 


RocketTheme Joomla Templates