Hírmorzsa

Tudta-e, hogy az Ayurvédikus masszázsok igazán bőséges olajhasználattal történő kezelések, ahol a cél a test teljes átáztatása az olajok hatóanyagaival?

Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Online olvasók

Oldalainkat 7 vendég böngészi
Riba Zsófia PDF Nyomtatás Email

Riba Zsófia gyógymasszőr és kozmetikus vagyok. Kozmetikusként imádtam masszírozni, kényeztető, relaxáló kezeléseket végezni. Ezt továbbgondolva, családom lelkes támogatásával 2013-ban megkezdtem gyógymasszőri tanulmányaimat Pécsett, az Alfa Kapos Képző Központ Kft.-nél.

Teljesen magával ragadott a masszázs világa. Már a legelső órán tudtam, nem is dönthettem volna jobban. Nagyszerű embereket ismerhettem meg csoporttársaimban, tanáraimban, gyakorlati oktatóimban egyaránt. Nagy lelkesedéssel szívtam magamba az anatómiáról, a különféle betegségekről, és a masszázsról szóló ismeretanyagokat. Bizonyítványomat 2014-ben kaptam kézhez. 

Büszke vagyok rá, hogy ilyen csodálatos szakmákat választottam, melyeket nap, mint nap boldogan, jókedvvel, el nem múló szeretettel és töretlen lelkesedéssel végezhetek.  Fejlődésem, tanulni vágyásom mozgatórugója a vendégeim maximális elégedettségére való törekvés, valamint az, hogy tökéletesen pozitív élményt és egy különleges, pihentető atmoszférát  teremtsek számukra a kezelések alatt.  

Az Ayurvédiában Svéd, Ayurvédikus - és cellulit masszázsra várom leendő vendégeimet! 

Szabadidőmet legszívesebben a párommal, családommal, barátaimmal, töltöm, ugyanakkor szeretek néha félrevonulni a világ zajától. Ilyenkor leginkább festek, zenét hallgatok, olvasok.    

Sok szeretettel várok minden kedves Vendéget testi-lelki feltöltődésre, relaxálásra, megújulásra! 

 
RocketTheme Joomla Templates