Hírmorzsa

Tudta-e, hogy az Ayurvédikus masszázsok során előzetes elemzés segítségével győződünk meg mindenki egyéni testalkatáról/személyiségéről és ehhez mérten választunk olajat a kezeléshez?

Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Online olvasók

Oldalainkat 24 vendég böngészi
Baukó Bernadett PDF Nyomtatás Email

 Baukó Bernadett vagyok masszőr, babamasszázs oktató és védőnő.

Gyerekkoromtól kezdve tudtam, hogy valamilyen segítő szakmában szeretnék dolgozni, így nagyon hamar eldöntöttem, hogy védőnő leszek,  mivel a gyermekggondozás mindig is közel állt a szívemhez. Ehhez pedig a védőnői szakma, a tanácsadás, a fiatal párok felkészítése a gyeremekvállalásra és gondozásra a lehető legtökéletesebb szakma, amit évekig szeretettel végeztem.

Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy mivel tudnám kiegészíteni a hivatásomat, amikor is rátaláltam a masszázsra. Az ayurvédikus masszázzsal az Ayurvédia képzési keretein  belül találkoztam, mikor is jelentkeztem az Ayurvedikus masszázsképzésre.

Elmondhatom, hogy ez a csodálatos szemléletvilág, amivel az Ayurveda rendelkezik, hamar elvarázsolt, oktatóm, Horváth-Kovács Diána előadásai és tudása pedig arra ösztönzött, hogy még több képzésén résztvegyek és magamba szippantsam immáron az Ayurvédikus babamasszázs gyakorlatát is.

Mivel az ayurvédikus masszázs inkább a tudat elcsendesítését, és a test olajokkal történő regenerálását hivatott képviselni, ezért svédmasszőri képesítést szereztem, hogy azok számára is kedvezzek, akik a hagyományos, izmokat jól átmozgató masszázsra vágynak.

Ha szívesen kipróbálnád, vagy már rabul ejtett az Ayurveda szellemisége, akkor várlak szeretettel:

-        ayurvédikus kezelésekre, mint Abhyanga, Shiroabhyanga, Padabhyanga, Navarakizi masszázsok

-        svédmasszázsra 45-60-90 perces időtartamokban.

 Remélem hamarosan a vendégeim között köszönthetlek!

 
RocketTheme Joomla Templates