Hírmorzsa

Tudta-e, hogy az Ayurvédikus masszázsok során előzetes elemzés segítségével győződünk meg mindenki egyéni testalkatáról/személyiségéről és ehhez mérten választunk olajat a kezeléshez?

Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Online olvasók

Oldalainkat 24 vendég böngészi
Polgár Zsuzsanna PDF Nyomtatás Email

 Polgár Zsuzsanna vagyok, Szülésznő és klinikai fogászati higienikus.

Egészségügyi Szakközépiskolában végeztem, majd ezt követően szülésznői képesítést szereztem. Szülésznőként dolgoztam, és közben a Klinikai

fogászati higienikus képesítést is megszereztem.

Párhuzamosan dolgoztam mindkét szakmában, amikor egy betegség érdeklődésemet a természetgyógyászat irányába terelte. A masszázsok gyógyulásomban fontos szerepet játszottak.

2007 óta foglalkozom a természetes gyógymódokkal, köztük a masszázzsal is. Az Ayurvédiával először 2010 -ben, Babamasszázs oktatói képzésen ismerkedtem meg .

Számomra fontos a testi, és ezzel együtt a lelki harmónia megteremtése.

A célom az, hogy ezt az érzést minél többen megismerjék legyen szó frissítő talpmasszázsról, nyirokmasszázsról, aromaterápiás masszázsról, arcmasszázsról, ayurvédikus masszázsról.

 

Fordulj hozzám bizalommal, ha elfogadod a segítségemet.

 
RocketTheme Joomla Templates