Hírmorzsa

Tudta-e, hogy a Svédmasszázs jótékonyan hat az izomrendszerre és rendszeres masszázzsal elkerülhető, illetve megszüntethető az izmok fájdalmas merevsége és az izomcsomók, melyek az ülőmunkát végzők és sportolók körében olyannyira jellemzők?
 

Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Online olvasók

Oldalainkat 26 vendég böngészi
Padabyanga PDF Nyomtatás Email

Az ayurvédikus talpmasszázs egy kifejezetten serkentő hatású masszázsa a lábszárnak és a lábfejnek. A kezelés során meleg gyógyolajjal átdörzsölöm, átmasszírozom a talpat és a lábfejet, ezáltal lazítva az amúgy is nap mint nap nagy tehernek és igénybevételnek kitett lábfejet és talpat.

Az olaj nem csak a lábfej izomzatára, bőrére van hatással, hanem a lábban található számtalan idegvégződésre is, serkentve a vérkeringést a különböző idegvégződési pontoknál és javítva a szem problémáit, pl. égő, viszkető szem megnyugtatása különösen azoknál, akik sok időt töltenek számítógép vagy Tv előtt töltve.

Az ayurvédikus talpmasszázs gyógy-gőzfürdővel zárul, mely segít eltávolítani az ayurvédikus masszázs által fellazított salakanyagokat a lábból.

 

Időtartama kb. 30 perc.


A rendszeres Padabhyanga, ayurvédikus  talpmasszázs hatásai:

  1. Javítja a látást , enyhíti az égő szemet, a szemekre hűsítő hatású
  2. Mély alvást idéz elő, segít alvatlanság esetén 
  3. Javítja a bőr fényét és a berepedezett bőr felszínét
  4. Megszabadítja a lábat a fáradtságtól
  5. Enyhíti a mentális és fizikai fáradtságot
  6. Segít depresszió és szédülés esetén
  7. Csökkenti a fájdalmat ülőideg fájdalom eseteiben
 
RocketTheme Joomla Templates