Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Shirodara PDF Nyomtatás Email

Ayurvédikus masszázs: ShirodaraA Shirodara idegrendszeri panaszok esetén kiválóan alkalmazható kezelési forma. A shirodara szintén hasznos az olyan betegségek megelőzésében és kezelésében, mint pl.: bénulás, Parkinson szindróma, idős kori elmezavar és más idegi eredetű rendellenességek.

A Shirodara kezelés áll a fej intenzív ayurvédikus masszázsából, majd egy kb. fél órás időtartamú, a homlokra, fejre, koncentráló olajcsorgatásból, végül pedig egy gyógynövényes gőzfürdőből, melynek lényege az ayurvédikus masszázs és az olajcsorgatás során fellazult méreganyagok cseppfolyóssá tétele és a béltraktus felé hajtva annak a szervezetből való kiürülése.

A kezelést 5-7 alkalommal érdemes igénybevenni, esetenként kb. 60 perces időtartamban.


További, megfelelő gyógyszerekkel az eljárást alkalmazhatják pszichiátriai és pszichoszomatikus betegségekben, álmatlanság és általános gyengeség esetében.A rendszeres Shirodara ayurvédikus masszázs hasznos:

  1. Alvászavarok kezelésére
  2. Koncentrációzavarok kezelésére
  3. Stressz kezelésére
  4. Krónikus fejfájás kezelésére
  5. Migrén kezelésére
  6. Memória zavarok kezelésére
  7. Hajproblémák kezelése (hajhullás, korpásodás, időelötti őszülés).
 
RocketTheme Joomla Templates