Hírmorzsa

Tudta-e, hogy a Svédmasszázs jótékonyan hat az izomrendszerre és rendszeres masszázzsal elkerülhető, illetve megszüntethető az izmok fájdalmas merevsége és az izomcsomók, melyek az ülőmunkát végzők és sportolók körében olyannyira jellemzők?
 

Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Online olvasók

Oldalainkat 38 vendég böngészi
Shirodara PDF Nyomtatás Email

Ayurvédikus masszázs: ShirodaraA Shirodara idegrendszeri panaszok esetén kiválóan alkalmazható kezelési forma. A shirodara szintén hasznos az olyan betegségek megelőzésében és kezelésében, mint pl.: bénulás, Parkinson szindróma, idős kori elmezavar és más idegi eredetű rendellenességek.

A Shirodara kezelés áll a fej intenzív ayurvédikus masszázsából, majd egy kb. fél órás időtartamú, a homlokra, fejre, koncentráló olajcsorgatásból, végül pedig egy gyógynövényes gőzfürdőből, melynek lényege az ayurvédikus masszázs és az olajcsorgatás során fellazult méreganyagok cseppfolyóssá tétele és a béltraktus felé hajtva annak a szervezetből való kiürülése.

A kezelést 5-7 alkalommal érdemes igénybevenni, esetenként kb. 60 perces időtartamban.


További, megfelelő gyógyszerekkel az eljárást alkalmazhatják pszichiátriai és pszichoszomatikus betegségekben, álmatlanság és általános gyengeség esetében.A rendszeres Shirodara ayurvédikus masszázs hasznos:

  1. Alvászavarok kezelésére
  2. Koncentrációzavarok kezelésére
  3. Stressz kezelésére
  4. Krónikus fejfájás kezelésére
  5. Migrén kezelésére
  6. Memória zavarok kezelésére
  7. Hajproblémák kezelése (hajhullás, korpásodás, időelötti őszülés).
 
RocketTheme Joomla Templates